Бизнесменът Коко Динев не си е дал много време да жали раздялата

...
Бизнесменът Коко Динев не си е дал много време да жали раздялата
Коментари Харесай

Коко Динев в нова гореща афера, набута в леглото си руса секси адвокатка!

Бизнесменът Коко Динев не си е дал доста време да жали раздялата си с фолк певицата Емилия. Хазартният необут се е впуснал в нова гореща връзка с адвокатка.
Не е ясно дали точно аферата му с юристката е причина за краха в връзките му с пайнерката. Факт е обаче, че връзката му се задълбочава и все по-често е засичан с новата жена.

Според наши източници, тя е на към 35 години, много привлекателна и секси русокоска, от положително семейство и напълно по усета на Динев. Двамата се познават от дълго време, защото адвокатката се е грижила за някои от юридическите му проблеми. Всъщност, точно през нея е предходна договорката по покупко-продажбата на столичния ресторант на Динев.

През пролетта на предходната година предприемачът се раздели с паметната си механа в кв. „ Лозенец “, която в този момент е благосъстоятелност на бащата на Георги Станоев – Бирмата, написа „ Галерия “.

Нещо повече – когато преди близо 5 години пред същия ресторант избухна самоделно устройство, още веднъж младата адвокатка поела случая, описват осведомени.

Емилия била наясно с връзката на Динев и не се трогвала изключително от обстоятелството. Говори се даже, че фолк певицата също има човек до себе си и е почнала нов стадий от живота си. Миналия месец изпълнителката на „ Смелите си имат всичко “ беше на отмора в Дубай, евентуално с въпросния мъж.

Припомняме, че Коко Динев и Емилия живееха на фамилни начала повече от 10 години.

Двамата имат един наследник на 9 години и невръстна дъщеричка, едвам на 9 месеца. Според слуховете малко след раждането на бебето, раздялата сред Динев и Емилия била факт.

През годините двамата се разделяха неколкократно, най-често поради изневерите на хазартния необут. Говори се, че предприемачът нееднократно е посягал на певицата, като след един от побоите се наложи пайнерката да си направи интервенция на носа поради грубо строшаване.

Преди връзката си с Емилия, Динев беше женен за нейната колежка Анелия, от която има щерка. Още по-рано пък имаше връзки с певицата Нелина, която в следствие роди наследник с незнаен татко. Заради многочислените си афери с фолк дивите, предприемачът получи прякора Осеменителя на чалгата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР